Slide background

Arbeta hos oss

Lästringe-Alma AB är en vårdverksamhet som driver boende och daglig verksamhet enligt LSS 9 § 9, 10. Vår målgrupp är vuxna med neuropsykiatrisk diagnos, inom autismsspektrat. Vi arbetar med teacch-inspirerade metoder. Vi lägger stor vikt vid att ge brukaren stöd i form av individuellt utprovade strukturer i vardagen där praktiska göromål och fritidsintressen ges utrymme. Dessa strukturer är kopplade till en personlig utvecklingsplan.

Lediga tjänster:

Vikarierande vårdare

Vi söker nu vikarierande vårdare som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro. Detta kan innebära erbjuden tjänst från sex till 37 timmar i veckan.

Vi lägger stor vikt vid att ge kunden stöd i form av individuellt utprovade strukturer i vardagen som ger möjlighet till utveckling och stimulans. Vi arbetar med modern digital teknik och lägger stor vikt vid reflektion kring förhållningssätt och egen personlig utveckling. Vi arbetar på rullande schema med dygnet runt bemanning.

Vi söker dig som har en utbildning inom människovårdande yrken, samt gärna erfarenhet av arbete med målgruppen. Vi räknar med att du är ansvarsfull och tycker att det är intressant att arbeta med människor, samt värnar om ett respektfullt bemötande inför skilda människors yttrande.

Det är även viktigt att du har B-körkort eftersom vi ofta behöver bil som transportmedel i tjänsten. Arbetstiden är förlagd till ett rullande schema, där vissa pass innehåller sovande beredskap. Vi ser gärna att du som söker har arbetslivserfarenhet och mognad inför människovårdande arbetsuppgifter, vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan skickas till e-postadress: